sobota 16. února 2008

Hotel Skiathos Palace

Hotel Skiathos Palace **** je jedním z nejlepších hotelů na ostrově Skiathos. Nachází v jižní části ostrova nadaleko známé písečné pláže Koukounaries.

Hotel se nachází na kopci nad pláží a poskytuje opravdu nádherný výhled do okolí, zejména na pobřeží. Nejkrásnější pohled je z terasy hotelové restaurace, ve které si lze vybrat, zda budete večeřet v uzavřené části nebo v části venkovní. Jednou za týden se zde konají tematické řecké večeře s grilováním a posezení na terase při západu slunce je opravdu jedinečným zážitkem.

Ubytování
Dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek jsou vybaveny koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, minibarem, TV/sat, telefonem, balkonem nebo terasou ( přízemí ). Pokoje mají samozřejmě klimatizaci. Ne všechny pokoje mají výhled na moře, polovina pokojů je orientovaná směrem k parku.

Stravování
Stravování v hotelu Skiathos Palace probíhá formou polopenze, a to bohatých švédských stolů. Strava je velmi chutná a také rozmanitá. Určitě si zde vyberou i ti náročnější. Každý den se na večeři podává maso, těstoviny, brambory na různý způsob atd. Asi nejchutnější jsou různé řecké speciality. Tzatziki zde umí připravit opravdu na jedničku.

Pláž
U hotelu se nachází celkem dvě pláže. Jednak je to hotelová pláž Maratha, která leží asi 150 metrů od hotelu, a také pláž Koukounaries cca 300 metrů od hotelu (ideální pro rodiny s dětmi). Dopravu na pláž zajišťuje hotelový autobus, který odjíždí od recepce. Časy odjezdů jsou uvedeny na recepci. Na pláž se lze také dostat pěšky, a to zkratkou po schodech od parkoviště. Jen je třeba být opatrný při přecházení silnice pod hotelem.

Žádné komentáře: